REJSEN TIL KENYA III 2012

NEXT: Nordirland - Malmø - Minnesota MAJ 13: Kathmandu APRIL 13: Qatar JAN 13: New Orleans DEC 12: Texas JUNI 12: London APRIL 12: Nanyuki DEC 11: Moskva - Skt. Petersborg - Zanzibar NOV 11: Eastleigh SEP 11: Nairobi



mandag den 23. april 2012

Indkøbs-vogne































Godt nok er der gadebørn, der går og tigger lige her på parkeringpladsen uden for Nakumatt-supermarkedet i Nanyuki. Men - det er ikke alle børn i Centralkenya, der render barfodede rundt i affald.

Børnene her på indkøb med deres forældre i søndags, så hvert fald ud til at have det strålende.

Når indkøb bliver en leg
Jeg talte med en af mødrene i supermarkedet, der sagde, at hendes lille søn elskede at komme her på grund af de fine indkøbs-vogne. Som det kan ses på billedet: En fin plasticvogn med rat som børnene kan sidde i, med en rummelig trådkurv bagpå til indkøb.

En ide jeg også tror kunne være et hit derhjemme, hvor jeg ofte ser medlidende efter mødre og fædre, der slås med at få ungerne til at holde op med at hive slik ned fra hylderne i kassekøen. Det her ser ud til at gøre indkøb til en leg for både mor og barn.

Nakumatt er i øvrigt en af Østafrikas største supermarkedskæder. Den har eksisteret siden 1987 og har i dag 29 butikker - fortrinsvis i Kenya, men også i Uganda og Rwanda.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar